Üdvözöljük Weboldalunkon!

 

Vállalkozásunk 1999 végén alakult elsősorban SEAT gépkocsik forgalmazására, szervizelésére. 2004 novemberétől vállalkozásunk független járműkereskedésként és javítóműhelyként működik. A jármű kereskedelemben és javításban szerzett tapasztalatainkat hasznosítva kezdük meg 2007-től robogók és quadok, valamint azok alkatrészeinek a forgalmazását.

Minőségpolitikánknak megfelelően sikerült kiválasztani az egyik legmegbízhatóbb gyártó termékeit. Választásunknál a fontos pozíciót töltött be a megjelenés is.
A termékek megjelenését a magyar piac ízléséhez formáltuk. Termékpalettánkban mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőobb robogót vagy ATV-t, quadot.

Cégünk munkatársai sokéves tapasztalattal rendelkező kiváló szakemberek, akik nem csak munkájuknak, hanem hivatásuknak is érzik a járművekkel való foglalatosságot. Nagy hangsúlyt fektetünk a vevőszolgálati feladatok ellátására, igyekszünk gyorsan, kedvező árú termékekkel ellátni vevőinket.

A LINEA márkanévvel felvértezett termékek, gyors szállítását a magyarországi raktárbázisunk, mindennapi használhatóságát széles alkatrészválasztékunk és felkészült partnereink biztosítják.

 

Partnerek

Kövessen minket

Copyright © 2014 lineamotor.hu. Minden jog fenntartva.